Post by fredinofunfue on Mar 5, 2022 1:43:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné mince ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
Při spouštění jsem si ten zážitek opravdu užil. Když přejdete po prvních několika úrovních, je zřejmé, že obtížnost stoupá. Jeden z těch "nejlepších upgradů se kupují, abyste mohli vyhrát" momenty a raději bych si zahrál hru a mohl ji dokončit, aniž bych strčil ruku do kapsy. Myslím, že jsem se dostal až ke kapitole 3, než jsem to vzdal a odinstaloval. Skvělý nápad celkově: obtížnost potřebuje revizi pro ty z nás, kteří mají rozpočet.
Nejlepší hra na světě.
Dead Ahead: Zombie Warfare 전략 gto
Velmi zajímavé. líbí se mi to
V poho hra
Úžasná hra, ale můžete alespoň snížit ceny?
Hrál jsem tuto hru na svém starém telefonu asi v roce 2019. Dostal jsem nový telefon a znovu jsem si ho stáhl. Nelíbí se mi některé změny a způsob odemykání určitých postav. Ale hra je stále zábavná. Doporučil bych to. Zabíjejte zombie, prozkoumávejte a přežívejte.
Prosím vás poraďte mi co mám dělat vono vždycky když vypnu telefon tak se mi ta hra nechce spustit prostě to zapnu a ono se to vypne takže to pořád stahuju pořád dokola a už mě to fakt štve 😓😓😠😠.
Takové oddechovky mám rád
Aktualizace: významný paywall. Může přestat hrát Vracím se, abych upravil svou recenzi, když jsem chvíli hrál. Tldr: stojí za to hrát. Opravdu dobrá hra. Nenasere vás příliš mnoha reklamami. Jediná kritika, kterou této hře dávám, je, že zaostává ve svém designu nepřítele/výzvy. Budete klikat na mise, které jsou uvedeny jako snadné, které jsou mnohem těžší než cokoli jiného v úrovni. Typy zombie, které se cítí jako laciné výstřely, protože na ně nemůžete nijak reagovat jako na modré rychlé zombie
Je to pěkná hra. I když nikdy nejsem příznivcem věci „naplnit energii a hrát více“. Pěkná grafika. Snadná hratelnost. Celkově pěkné
Zábava
Skvělá hra, ale některá kola jsou příliš nespravedlivá. Potřebuje zlepšit obtížnost.
Mechanika skutečného hraní je skvělá, bohužel, to je jediná dobrá věc na této hře. Začíná to poměrně snadno. Sem tam pár chodců, nějací psi, někteří policisté zombie. Po prvních 4-5 fázích naberou věci MASIVNÍ spád. Hra se stává výzvou, která přesahuje veškeré chápání, a věřte mi, toto není „zábavný“ typ výzvy. Je to typ výzvy, která vás nutí platit skutečné peníze v herní měně, abyste mohli upgradovat své jednotky, aniž byste museli strávit rok drcení.
Je to fakt dobrá hra. Nemám žádný problém😊😁
Zatím to vypadá dobře. Po dni nebo hraní se trochu zpomalí, ale je potřeba zabrousit, abyste získali lepší jednotky, tak uvidíme.
Chyba 3.4.0.320 Chtěl jsem se vrátit do hry, ale prostě mi spadne, kdykoli dostanu prémiovou měnu z lootboxů. Stále mohu hrát hru bez něj. Ale předpokládám, že je to kritická funkce zejména pro hráče f2p.
Brick Classic - Brick Game Puzzel wbi
Udělal jsi skvělou hru a pak ji zabiješ svou chamtivostí
Hra mě baví, zvláště teď s novými synergiemi! Moje jediná stížnost je, že teď, když existují synergie, myslím, že by měla existovat věc podobná almanachu, která ukazuje, co každý z nich dělá, v současné době vím jen to, co dělají tři, a i přesto jsem musel hodně experimentovat.
Líbí se mi to občas si něco koupit nebo juknout na reklamu prostě klasika jsem zvědavý na pokročilou formu hry
Obtížnost dramaticky naroste po prvních dvou mapách. Vyžaduje hodně zlata k odemknutí znaků a řemeslných předmětů, POTŘEBUJETE více zlatých odměn. Spěchající zombie vás zničí dříve, než se budete moci bránit. Autobus se skládá z papermache. Barva se poškrábe, ztratíte hvězdu. Snižte náklady a čas na uvolnění znaků a snižte množství a frekvenci rychlých nepřátel. Události jako corn rush jsou pouze pro hráče s vysokým lvl, zapomeňte na účast, pokud máte nízkou až střední úroveň lvl. Hra má potenciál.
Je to dobré! Mám rád když si můžu pozabíjet hordu zombíků. Určitě stojí za vyzkoušení!
Dal bych tomu lepší hodnocení, ale naprostý fakt, že úrovně jsou mnohem těžší a trvá věčnost, než se dostanete o úroveň výš... zdá se mi, jako by se za výhru ve hře zaplatilo, nebo se nedostanete daleko, začátek byl zábavný.
Skvělá hra. Užijte si hru a ne hrozný grind. Jediný problém je, že režim šarvátky mi nedovoluje vstoupit na vyskakovací obrazovku. Nejsem si jistý proč. Mohu kliknout na tlačítko, ale nic se neděje. Jinak solidní hra.
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategie fnjx
Smazal jsem to, ale zkusil jsem to znovu podruhé, ale ze stejného důvodu jsem to znovu smazal. Je tak těžké získat ve hře peníze na odemknutí nových jednotek. To byl můj jediný problém, ale je to velký problém, protože jediný způsob, jak vydělat dobré peníze, je porazit nové mise, které vám dají asi 100 coinů (pokud se podíváte na reklamu, zdvojnásobíte je), ale pokud to porazíte při opětovném hraní, dostanete pouze asi 9 mincí. Ale nové jednotky jsou dražší s vyšší úrovní dostanete například 8 000. Dal jsem 15 dolarů a stále žádná pomoc!
Super hra. Jediné co mě vadí je, že musíte přemýšlet nad každou koupí, protože těžko získávají peníze.
Dead Ahead: Zombie Warfare 策略 ptio
Když jsem to naposledy hrál sice tam byly neporazitelný levely ale jsem za tu hru rád S T A H O V A T ! !
hra je tak těžká a inposibel až do konce, pokud si nic nekoupíte. prostě uvíznete v úrovni, protože to bude těžké, a pokud budete hrát předchozí úrovně, abyste získali více coinů, získáte pouze 2 % z těchto mincí jste dostali za první dokončení lvl.
Nuda.
Miluji tento druh her a miluji i tuto, ale úrovně jsou příliš rychlé! Je nemožné projít těžkými úrovněmi a doba oživení jednotek trvá příliš dlouho, nemůžete získat tři ★, pokud narazí na autobus, ale někdy některé zombie prostě vyběhly přímo nahoru, než mohla být nasazena jedna jednotka a nechala autobus nechráněný.! Upgrade autobusu vyžaduje příliš mnoho zlata, ale ukazuje mnohem méně vylepšení v obraně, obrovská vlna zombie, která došla, když je konec času nezastavitelný.! Velmi zklamaný
Více odpadu P2W se „snadnými“ úrovněmi, které přicházejí s insta-zabíjením nepřátel.
Tato hra má velmi zábavnou premisu; nicméně, to je platit za vítězství a grindy. Nárůsty obtížnosti vás silně povzbuzují utrácet skutečné peníze v herní měně.
Originalni hra,ovladani lehke. Bod dolu za nevyřízenou obtížnost a pomalý postup/kupování jednotek. Jde to sice zrychlit ale clovek do toho musi nasypat nejake penize
Hra jako taková je sice dobrá ale pokud si chcete tu hru opravdu užít a hrát tak aby to mělo nějaký smysl tak do toho musíte sypat prachy... A nebo po každém vybraném kole kouknout na video jinak se nikdy nikam nedostanete
Příjemná 8bitová hra působí jako stará škola pro starší generaci
edit: po řadě aktualizací, z nichž každá představuje velké změny ve hře, a po stejném počtu změn této recenze se zdá, že tato zůstane konečná. tuto hru jsem hrál hodně. miloval jsem tuto hru. vždy jsem to hodnotil vysoko. ale teď tomu musím dát jen jednu hvězdu. je to kvůli poslední aktualizaci. kromě jiných změn to snížilo limit úrovně na 13. po letech levelování a nejstarší hráči konečně dosáhli lvl 20. let hraní, tuny přidávání ztratily smysl.
zajímavá hra, ale když hrajete asi 5 hodin a více, tato hra se dostává z rovnováhy. nemůžete získat dostatek zdrojů na boj s tím silnějším a silnějším zombie, i když tyto reklamy často vidíte.
Po chvíli se to stalo naprosto strašným. Posledních pár fází je naprosto směšných, protože jsem za hru neutratil žádné peníze. Nebudu se dívat na spoustu reklam, abych získal nějaké rychlé a snadné mince. Mobirate údajně reagoval na kritiku, ale je zjevně automatizovaný a problémy nebyly žádným způsobem vyřešeny. Přál bych si, abych si tuto hru mohl užít. Ale nemůžu.
Dead Ahead: Zombie Warfare ยุทธศาสตร์ qoqt
Bez placení tupej grind a farmení misí dokola, abyste získali moc na další mise...
Dead Ahead: Zombie Warfare Стратегически bbny
Jo, je to dobrá hra, ale musela jsem ji přeinstalovat, protože hvězdné odměny jsou dost rozbité, nemůžu postoupit, protože říkají „nárok na hvězdné odměny“, ale když přejdu na hvězdné odměny, říká, že je „již nárokováno“, takže teď se zasekl a musel se znovu nainstalovat. Dobrá hra, ale asi špatné chyby. (Edit) Skvělé. Ani po přeinstalaci to nejde přehrát. Nejsem si jistý, jestli je to moje zařízení nebo ne, ale pořád mě to naštvalo. Chcete hrát hru, ale nejde to. Opravte to prosím!
ilajk
Jedna z nejlepších zombie her, které jsem hrál, miluji kreslené postavičky, je to opravdu dobrá hra
Skvělá hra, ale jakmile tak učiníte, mise nemá smysl držet, přidejte další vývojáře
hezká hra, ale skutečnost, že musíte být online, abyste si ji mohli zahrát, je NETRASIVá
Dobrá hra, velmi zábavná, pěkná grafika. Generování plynu potřebného ke hře však trvá příliš dlouho. Chci hru hrát hodinu, ne 10 minut, pak musím 3 hodiny čekat, než se energie doplní. Možná udělat možnost získat olejové čerpadlo, aby se plyn plnil rychleji nebo byl neomezený? Také množství mincí odměňovaných za dokončení misí je velmi malé, takže videoreklamy jsou téměř nutností, pokud nechcete trávit hodiny a hodiny hraním, abyste se kamkoli dostali.
Hra se mi líbí. Velmi zábavné a zábavné. Milujte grafiku. Jediný problém, na který jsem narazil, je, že nefungují ani „sledování reklam“ za odměnu, ani „podpora“. Před dvěma dny byly v pořádku, když jsem to instaloval, ale pak přestaly fungovat. Mohl bys to opravit?
Zpočátku to byla zábava a byla to skvělá hra, ale pak se zdálo, že postrádá příběh a stává se nekonečnou úrovní za úrovní, hrál jsem pouze první dvě místa, protože prostě nebyl důvod pokračovat, protože tam nebyl příběh, jsou to jen vlny přežití není můj druh hry, ale určitě se ostatním může líbit
Dobrá odreagovací hra