Post by fredinofunfue on Mar 5, 2022 1:55:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód veľa zdrojov ▞▞▞
▞▞▞ Pocket Ants: Colony Simulator 2022 version ▞▞▞
Reklamy na bojové žetóny nefungujú. Ak áno, dajú 5*
Skvelá hra s mravcami. Toto je typ hry Ant, ktorý som hľadal, je potrebné opraviť niekoľko vecí a bude to jedna z mojich obľúbených hier, ktoré budem hrať na svojom telefóne. - Neukladá ani nezbiera zdroje, keď opustíte hru alebo ju opustíte. Uloží len od posledného zobrazenia sprievodcu úlohou/návodom. -PvP nie je k dispozícii vôbec - sledovanie reklamy neudeľuje feromóny neskôr
Zvyčajne nedávam recenzie, ale toto ma tak rozčúlilo, že som jednoducho musel. Práve som si stiahol túto hru. Chvíľu som sa hral a potom telefón na 30 minút odložil. Dostal som niekoľko upozornení, že veci boli postavené, a rozhodol som sa skontrolovať pokrok. Načítal som hru a povedal, že som dostal ban za podvádzanie?!? Hral som len pár minút, ako by som mohol podvádzať? Do tejto hry ste neinvestovali dosť na to, aby ste sa postarali o odoslanie e-mailu bez ohľadu na nastavený účet Gmail. Takže recenzia s jednou hviezdičkou pre vás a odinštalovanie.
Veľmi návykový malý „simulátor“. Má niekoľko chýb, ale ešte som neskúšal aktualizovať. Bol by som rád, keby sme museli hľadať zdroje skôr, ako sa objavia na mini mape. Väčšia náhodnosť do kopca červených mravcov (východisková poloha aj po sebe idúce kopce). Možno rýchlejšie vyčerpávanie zdrojov (listy a kopy semien). Rôzne typy pavúkov náhodne. ...vidíte tému s náhodným výberom? Lol. Možno meter na zdravie vášho mravca a schopnosť liečiť sa rosou alebo plynúcim časom..ale stále skvelá a zábavná hra!!
Premárnené mesiace! môjho života za upozornenie na hru PAY TO PLAY po dokončení questov doslova jedinou zábavnou vecou je farma ohnivých mravcov a bojujúci hráči, ktorí zvyčajne podvádzajú. podvádzanie je varovanie, ktoré sa ako prvé objaví na obrazovke, keď hráte hru, takže by som rád počul vaše ospravedlnenie, že podvádzanie neexistuje. Úlohy sú hlavne vylepšenia s malými odmenami, ako sú 4 drahokamy, najnižšia cena za čokoľvek, čo som v hre, je asi 200 drahokamov za nový konvoj vošiek a v hre môžete minúť 100.
Táto hra sa mi naozaj veľmi páči! Je to však možné, keby ste mohli znížiť počet termitov? Ako sa červené mravce objavujú v určitý typ dňa, tak to možno urobte takto, pretože je ťažké získať živicu, keď sa termity objavujú nepretržite. Možno 100 termitov denne. Tiež som si všimol, že mucholapky Venus sú súčasťou novej aktualizácie, ale kedykoľvek sa prihlásim, žiadne nevidím. Opravte to prosím!
Potenciál znamená len veľa, čo treba urobiť. V boji sa obmedzíte na pobehovanie a snahu prinútiť svojich vojakov, aby bojovali správne bez toho, aby ste sa do toho skutočne zapájali. Bežná mapa má každých 24 hodín 3 minihry, ktoré sa dosť rýchlo zastarajú a PvP bitky nie sú zábavné kvôli nedostatku priameho zapojenia hráčov. Nezahŕňa ani skutočnú nečinnú hrateľnosť, čo je frustrujúce vzhľadom na charakter hry, ktorý zbiera a drví zdroje. Nedokončených príliš veľa koncepčnej/dizajnovej práce.
Môj postup v hre sa teraz ukladá a je to teraz oveľa lepšie. Nemyslím si, že príprava zápasov je urobená dobre. Postavte sa proti ľuďom s vecami oveľa lepšími, ako sú tie vaše, a nemáte šancu vyhrať. Poviem, že je to dobrá hra na zabíjanie času. Táto hra môže byť úžasná, ak si nájdu čas a nebudú chamtiví. Z questov nedostanete veľa drahokamov, myslím, že 50, potom si musíte dokúpiť zvyšok
Je to veľmi zábavná hra, ale neustále padá a neukladá sa správne, takže neustále strácam svoj pokrok. Ako môžete očakávať, že urobíte doslova všetko 2+ krát, kým sa to prilepí. A bitky sú zábavné, ale do značnej miery nehrateľné, pretože v 75% prípadov zamrznú pri nasledujúcom načítaní a stratíte odmeny, ako aj veľa svojho postupu do tohto bodu.
V skutočnosti veľmi zaujímavá hra! Najprv som si nemyslel, že sa mi to bude páčiť, ale naozaj sa mi to páčilo. Zistil som, že nie som schopný ukončiť hru. Keď som si ho prvýkrát stiahol, vyskytlo sa niekoľko chýb, tak som oslovil vývojára a povedal som mu to. Odpísali, že to opravujú, a potom to skutočne urobili! Veľmi dobrá hra. Úprimne odporúčame. Dá sa to hrať ako hra, pri ktorej strácate veľa času alebo dokonca aj malé množstvo času.
Je to úžasné. Prial by som si, aby som nemusel ísť tak ďaleko, aby som získal viac zdrojov, ale práve to z nej robí hru na prežitie. Je to naozaj premyslená a úprimne naozaj dobrá hra, s doplnkami a aktualizáciami, v skutočnosti mala potenciál stať sa veľkým úspechom, konzoly a PC, len prosím, neplaťte to, aby ste vyhrali, alebo aby ste museli platiť za funkcie.
Naozaj dobrý nápad a vlastne som bol prekvapený, že hra o mravcoch udržala moju pozornosť asi prvú hodinu! Len to nakoniec nabehne na normálnu čakaciu/zhromažďovaciu stenu. Požiadavky na zdroje sa očividne zvyšujú, ale pre mňa je to príliš pomalé a nakoniec sa nudím znova a znova k zdroju. Súboj je tiež trochu zvláštny. Ak vás niekto napadne, zmrazí vás a okamžite zabije. Inak sa mi ten koncept páčil a začiatok bol rozhodne zábavný.
Začal som hrať viac ako hodinu a pol. Hra potom náhodne spadne, ale nič vážne, stačí reštartovať, nie? No, načítal som sa do hry a uvedomil som si, že som stratil viac ako hodinu postupu. Šetriaci systém je odpad, buď to, alebo naozaj chcú, aby ste platili za drahokamy. Ale hru odinštalujem a NEODPORÚČAM. Minimálne dovtedy, kým nevyjde z beta fázy. Musí to byť hrozné pre tých, ktorí platia za drahokamy a dostávajú späť hodiny pokroku. Nula hviezdičiek za zverejnenie beta odpadu.
Pocket Ants: Colony Simulator Strateške igre etzf
Páči sa mi táto hra, ale dávam vám niekoľko návrhov: 1. Viac červených mravcov – ak porazíte červené mravce, máte po 1-24 hodinách šancu splodiť nové hniezdo červených mravcov (sila armády červených mravcov je ovplyvnená silou hráča) 2 .Ak porazíte červené mravce, môžete do neho chovať kráľovnú (bude to stáť 50 húb) Ak prázdne hniezdo dlho nepoužívate, zmizne Robotníci môžete materiál prenášať z jedného hniezda do druhého. 3. Building-To pridajte novú kategóriu robotníkov-staviteľov a musíte použiť túto worlers na stavbu.
Je to úžasné, ale moje zdroje vecí, ako sú listy, sa rýchlo míňajú a sú veľmi ďaleko, môžete to urobiť inak, ako som dal 5 hviezdičiek
Prekvapivo dobré, zábavné a vysoko návykové! Stiahol som si to pred 2 dňami a konečne som si uvedomil, že to, čo mi v živote za posledných 42 rokov chýbalo v hre, kde som mravec, budujem prichádzajúce a bojujúce s pavúkmi, hmyzom a inými kolóniami mravcov. Zatiaľ som to neodložil, okrem spánku. Len jedna vec... Množstvo zdrojov je príliš malé na to, aby som to prečítal. Ale to by ma mohol dohnať môj vek. To a možno pridať ďalšie spôsoby, ako zarobiť medovku.
Dobre, páčila sa mi atmosféra telefónu s bežnou hudbou na pozadí, ale hudba z kolónie ohnivých mravcov! Je to absolútny džem! Chvíľu som tam sedel, potom som sa po vyčistení prvej komory pohol ďalej. Som rád aj za ich pridanie, pretože; po odstránení červených mravcov, ploštice a vošiek raz denne; sólo toho naozaj nebolo veľa. Miluješ to, čo robíš doteraz, a nemôžeš sa dočkať, kam to dotiahneš.
Je to dobrá hra, potrebuje trochu práce. Väčšinou spôsobí, že keď vystúpite, stratíte kus pokroku, čo je frustrujúce. Okrem toho, že sa mi to páčilo, navrhol by som pridať tlačidlo na uloženie hry, pretože strata postupu len preto, že potrebujete prestávku, ma takmer núti ju odinštalovať a počkať niekoľko mesiacov, kým sa chyby neodstránia.
Milujem túto hru. 💎 Naučiť sa hrať túto hru je otravné, pretože sa učíme rýchlo, ale po skončení pokynov je to oveľa príjemnejšie bez prerušenia. VRELO ODPORÚČAM túto hru ako MUSÍTE HRAŤ. Ak aktualizácia trvá príliš dlho, jednoducho odinštalujte hru a zamestnajte pracovníkov všetkým, kým hru odstránite. Dajte tomu asi 2 dni, aby bolo všetko na maximum a aktualizácie boli dokončené. Robím to vždy a funguje to na 100%
Táto hra je naozaj zábavná a keď ju hrám, vždy mi vyčarí úsmev na tvári. Ale myslím si, že by mali byť vyššie šance na získanie vzácnych chýb, čo je jediná časť, ktorá je frustrujúca, ale okrem toho je to jedna z najlepších hier, aké som kedy hral
Milujem to! Dostanete viac času na úžasné aktualizácie a bude to úžasné. Chcel by som však vypnúť zvuk. Možnosť nefunguje. Tiež viac vecí, čakanie na objavenie sa kolónie alebo obrovského nepriateľa trvá večnosť. A tiež čas nečinnosti. Nemal by som tam sedieť a čakať, kým budem zbierať zdroje. Keď opustím hru, mravce by mali pokračovať
Fantastická hra, ale potrebuje nejaké vylepšenie. Najväčším problémom je zhromažďovanie potravín, presnejšie miestnosť na spracovanie potravín. Prečo sa nemôžeme zamerať na listy uložené v sklade listov ako zdroj na spracovanie potravín? Celkovo to spomaľuje, pretože listy sú zdrojom potravy a sú tiež potrebné na ďalšie vylepšenia. Dávalo by zmysel, aby kapacita skladovania listov bola oveľa vyššia ako čokoľvek iné, pretože sa majú premeniť na huby a použiť na iné odomknutia.
Hra je dobrá, ale systém zápasov je STRAŠNÝ, takže povedzme, že mám 30 mravcov vojaka, celkom dobrý útok, ale postavím sa proti niekomu, kto má 20 otrokov. Úprimne povedané, ak sa to vyrieši, zmením hodnotenie na päť hviezdičiek. Edit: Videl som odpoveď a idem zistiť, či sa zápas vyriešil. Aj keď som tam nebol VEĽMI dlho, možno pridajte časovač ochrany, napríklad ak ste afk 3 dni, už vás nemožno napadnúť.
Mam problem mi nechce spustit ukaze my chybu Google error tak neviem co poradte vivojary.
Úžasná hra, posledných pár dní od inštalácie hrám nonstop. Jeden problém, s ktorým som sa stretol na svojom Galaxy S10, je ten, že potom, čo som vyčerpal Food Processing Chamber a odomkol maximálny počet robotníckych mravcov (150), moja hra spadne hneď, ako dosiahnem 150 robotníkov a môj postup sa obnoví na moment, keď som skončil. budovanie komory maximálnej úrovne. Teraz som navždy zamknutý na celkovom počte 149 mravcov. To isté platí, keď zabijem všetkých nepriateľov na hracej ploche. Prosím opraviť! Rád by som pokračoval v hraní!
Milujem hru, je taká návyková, ako keby ste mohli robiť čokoľvek, môžete si postaviť vlastnú armádu mravcov a je to tak zábavné
Takže túto hru hrám niekoľko dní a zamiloval som si ju, je to zábava. Uspokojuje ho len zbieranie chýb a zabíjanie ľudských základní. Ale sú tu nejaké problémy... ako táto hra sa môže stať viac prispôsobiteľnou so základňami... ako môžete pridať miestnosti ako v protiatómovom kryte... mali by ste na svoju základňu pridať pasce. Táto hra môže byť drsná, ale nie je taká zlá. A nie sú tam žiadne reklamy. Ale s týmito drobnosťami je to naozaj zábava, táto hra má veľa potenciálu. A budem vás kontrolovať, aby som videl, ako rastie
Mechanika hry je solídna, čo mi dáva jednu hviezdičku, je jej nefunkčné pvp. Každý deň sa môžete pokúsiť 5-krát zaútočiť na iných hráčov, aby ste zbierali zdroje a hodnotili body. Vo všetkých 5 prípadoch som bol spárovaný s extrémne vyššími hráčmi, ktorí buď hrali oveľa dlhšie, alebo zaplatili za stvorenia navyše. Dokonca aj cvičný súper v návode na cvičenie bol v porovnaní s mojimi vlastnými jednotkami ohromujúci. Celkovo, ak by to bola hra pre jedného hráča, bolo by to slušné.
Milujem hru!!! Celú moju rodinu to prinútilo prehodnotiť šliapanie na mravce. A je to extrémne návykové, ale myslím si, že potrebuje nové oblasti a musíte prestať stavať slabších hráčov s menším počtom vojakov na silnejších protivníkov, ktorí majú oveľa viac vojakov ako oni. To sa mi stalo, keď som mal 20 vojakov a celá moja armáda bola vymazaná. Ale celkovo 4 hviezdičky. Oh a milujem 8-bitový štýl hry
Táto hra je úžasná, je trochu zabugovaná, pretože invázia termitov sa niekedy nezačne, aj keď máte zdroje, ale proti tejto chybe sa postavili skutočne fungujúcimi ohnivými mravcami. 5 hviezdičiek zaslúžených.
Prial by som si, aby bolo jednoduchšie získať vzácnu chybu, ale myslím, že by to nebolo zriedkavé. Bol by som rád, keby to malo inú hudbu. Tiež by som chcel vidieť viac questov ako týždenný quest alebo mesačný quest pre termitov alebo zabíjanie toľkých chrobákov
Dokonalosť
pekná malá simulačná hra a je to skvelá hra, ale sú tam nejaké chyby, ale to sa dá očakávať v skorej verzii hry.
Pocket Ants: Colony Simulator Strategie tfua
Stickman vs Zombies Action jlz
Po prihlásení do môjho účtu Google sa hra nenačíta. Skúsil som aj Facebook a nefunguje to. Nechal bežať hodinu, ale lišta načítania zostala rovnaká, napriek tomu, že má plné Wifi pripojenie.
Dobrá hra
Najlepšia hra o maravcoch doporučujem
Veľký potenciál pre hru, aj keď trochu drahá. V hre mám niečo cez 24 hodín a už som ju takmer dokončil. Strávil som 3,49 dolárov za drahokamy, aby som zmenil svoje mravce na novú farbu. Kiežby bolo viac na prispôsobenie. Problém s drahokamami je, že hra je drahá. Za základné veci žiadajú príliš veľa drahokamov. 100 húb by nemalo byť 2 doláre (200 drahokamov), 100 húb nie je NIČ. Might minul 200 drahokamov za 2000 shroomov. Hranie hier je zábavné. Milujte bitky. Kiežby bolo viac na preskúmanie.
Samotná hra mi pripomína starú hru Ants. Hra je neformálna s jednoduchými cieľmi a ovládaním – pridaná schopnosť „bojovať“ s inými kolóniami je príjemným doplnkom. ALE hra má vážnu chybu - nedostatok efektívnej funkcie ukladania. Je zbytočné hrať, pretože nikdy neviem, kedy sa hra uloží/neuloží. Môžete stráviť chvíľu zberom zásob, len aby ste sa vrátili a ocitli sa tam, kde ste boli predtým. Frustrujúce a bohužiaľ pre môj zdravý rozum dôjde k odinštalovaniu.
Pocket Ants: Colony Simulator 전략 ecaj
Skvelá hra, som rád, že ju konečne niekto urobil, pretože som si obľúbil Sim Ant a toto je k nej najbližšie. Len niekoľko návrhov, odpočítavací časovač na stavbu častí kolónie je nemotorný. Keď už nie je čas, musím na dokončenie ešte použiť diamanty. Niekedy sa hodiny zastaví. Nie dobré. Chcem mať možnosť vybrať si, ktoré upozornenia budem dostávať. Teším sa na vylepšenia v hre. Veľký potenciál! EDIT: Všetko opravené! Ďakujeme za rýchle opravy a vylepšenia! 😀
Hej ty tam! Všetci ste veľmi reagovali na spätnú väzbu, a preto upravujem tento komentár. Rád sledujem vývoj hry. Aktuálny problém, ktorý mám, je po víťazstve vo feromónovej bitke pri návrate domov často zamrzne obrazovka načítania. Ak sa tak stane, musím vynútiť zatvorenie aplikácie a stratím svoju výhru. Nestratil som svoj armádny alebo bojový vstupný feromón, ale je to nakoniec frustrujúce.
Hra je skvelá, ale mal som nejaké problémy. Jednou z nich je, že niekedy niečo kúpi, aj keď to nekúpite. Kúpil som si rýchlejšiu vec na liahnutie vajíčok, ale neklikol som na „Kúpiť“, klikol som na „Zrušiť“ a kúpila si aktualizáciu. Môžem požiadať o vrátenie peňazí? Uvažujem o odinštalovaní, ak nie. Chvíľu trvá, kým získate medovicu potrebnú na vylepšenia, a to preto, že každých pár hodín sa rozmnoží farma vošiek. Ak by ste mi mohli vrátiť peniaze a odobrať aktualizáciu, rád by som hral viac.
Super hra, Napojte sa do clanu Evokers, je to klan pre začiatočníkov (;
Pocket Ants: Colony Simulator Strategy lgtt
Zábavné, ale zlomené. Časovače upgradu sa neustále kazia, jednoducho zamrznú bez dôvodu. Alebo klesnú na nulu a inovácia sa nedokončí. To znamená, že na stavbu alebo modernizáciu komôr musím minúť listy, jedlo, čas A drahokamy. V tomto bode odmeny za questy nepokrývajú náklady na drahokamy, takže sa to nedá hrať. Opravte funkcie zostavenia/aktualizácie, prosím!
Je to pekná, oddychová hra. Som však trochu zmätený. Kým som offline, hodiny aktualizácie bežia, čo je fajn. Prečo by mravce pracovné nepokračovali v zhromažďovaní offline, kým sa zdroj nevyčerpá? Prečo by kráľovná nepokračovala v kladení vajíčok, kým bola offline, kým sa nevyliahnu všetky robotnice? Nedáva mi zmysel, že musím nechať hru bežať 2 až 3 hodiny, len aby sa mi vyliahli všetci robotníci.