Post by fredinofunfue on Mar 5, 2022 1:58:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Technopoly – Industrial Empire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Technopoly – Industrial Empire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac vytrvalosti hack ▞▞▞
▞▞▞ Technopoly – Industrial Empire 2022 version ▞▞▞
Obyčajné, banálne, nudné
Toto sa mi páči, je to v poriadku
úhľadný
baví ma táto nečinná hra. veľa príležitostí robiť veci s reklamami a nákupom čohokoľvek. samozrejme existujú možnosti na kúpu, ale nie sú nepríjemné. ako keď chcem míňať peniaze alebo mať peniaze na míňanie, môžem, ak nie, nevyhadzujú mi ich do tváre každých 30 sekúnd. samotná hrateľnosť je chladná a zábavná
Pekná nečinná hra. Dáva vám šancu získať mince bez toho, aby ste za ne platili. Ak máte radi nečinné hry a nie ste veľkým fanúšikom platenia za hranie, potom je to hra pre vás
Dobrá hra a reklamy sú voliteľné
Veľmi vítaný je model „nebudeme vám na tvár vnucovať reklamy a nepotrebujete ich, aby ste porazili hru, ale tu je pár skvelých vecí navyše, ak si ich pozriete“
Počas hrania cítim vášeň vývojárov.
Zábava. Nie je veľa reklám, pokiaľ ich nechcete vidieť
Je to tak dobré
Príjemná upokojujúca hudba
pomaly ale dobre
Je to zábavné a príjemné.
Je zábavné prijímať priateľov, aby videli, kto môže účtovať lepšie veci
Je to tak pekné
Vaša hra vysáva svoj odpad a nemôžem hrať normálne
Včera som si našiel čas na napísanie recenzie, ale zjavne to bola strata času, pretože neukazujete žiadne recenzie
Dobre, zatiaľ je to trochu spam s reklamami, ktoré robia veci, ako je čistenie pôdy (a niektoré sa nezatvárajú správne), ale môžete to hrať na rozdiel od väčšiny hier tohto typu.
Hra sa uzamkne po niekoľkých kliknutiach a obnovenie trvá 30 sekúnd.
Block Master for Minecraft PE 娛樂 zci
Táto hra je v skutočnosti celkom dobrá, aj keď mám pocit, že v popise je to falošná reklama, aby som bol úprimný.
krásne
Milujte hru! najlepší time passer som si stiahol za chvíľu. hrateľnosť je skvelá, dobré pevné ciele, na ktoré sa môžete sústrediť, a úžasný grafický dizajn. Pokračujte všetci v dobrej práci! BTW, za túto recenziu som nezískal žiadne výhody. Mám pocit, že dobrá recenzia na solídnu hru je skvelým kompromisom.
Nie je to zlé, vôbec nie zlé
pripomína mi to hru v prehliadači, ktorú som hral už dávno, mal by som ju ísť nájsť
Veľmi podobné mnohým iným hrám, s rovnakou chybou, že rýchlo narazíte na to, že nemusíte robiť nič iné, len čakať. Nie je na tom nič zábavné
nie je to zlé, ale mám problém s načítavaním reklamy, po zhliadnutí celej reklamy som nemohol stlačiť x... potom som musel reštartovať aplikáciu a stratil som všetky nečinné príjmy
Je to na hovno
Len som začal, zatiaľ to vyzerá super. Rozhranie je dobré, zážitok z reklamy je zatiaľ dokonalý (zatiaľ sa zdá, že všetko je voliteľné). Tešíme sa na ďalšie hranie.
Lepšie, ako som si myslel, že sa do toho pustím, želám si, aby existoval spôsob, ako získať viac pôdy, pretože som zasekol a napredovanie je veľmi pomalé. Celkovo je to dobrá hra na strácanie času
Dobrá hra s úžasnou atmosférou hudby. Jedna chyba: Po otvorení hry ukončím hru bez kliknutia na čokoľvek, čím stratím offline odmeny. Jedna nepríjemná vec: názov továrne na mikroprocesory je taký dlhý, že ich množstvo na mojich ostrovoch je skryté.
Je to nečinná hra, ktorá chce, aby ste míňali peniaze alebo pozerali reklamy. Ale aspoň vám to umožní hrať, ak nie.
Táto hra je doslova klonom inej, ktorá sa volá reaktor a je rovnako zlá
Obchodník urobí ponuku, ktorú nemôžem odmietnuť
zábava
Samotná hrateľnosť nie je zlá. Do tváre sa vám však valí príliš veľa reklám.
Mohla by to byť dobrá hra, ale doslova všetko je po prvých 10 minútach hrania za paywallom. Nie ďakujem
toto sa mi páči. má to peknú hudbu. aj keď to niekedy chvíľu trvá, stále je zábavné ukladať a odomykať veci. pokračuj v dobrej práci
Technopoly – Industrial Empire Strategie tck
skvelé
Nehrateľné bez sledovania množstva reklám.
Technopoly – Industrial Empire Стратегически pyp
Jednoduchá sim hra, akési minimálne sim mesto.
roztomilý
Nie je to ďaleko, ale je to nečinná hra, takže stále môžete hodnotiť skoro, je to naozaj dobré pre nečinnú hru, správa zdrojov je skutočne dobrý koncept pre nečinnú hru, takže ju milujem! Jeden problém, ktorý mám, je, že musím kupovať manažérov, ale je to len nepríjemnosť
Už po niekoľkých minútach zapnutia aplikácie sa hra zaostáva do lenivého zádrhelu. Vypnite aplikáciu, hrajte ešte niekoľko minút a stane sa to znova. Nie ďakujem!
Pekný
opice
Technopoly –Impero industriale Strategia nigi
Technopoly – Industrial Empire Стратегије shig
Technopoly -Đế chế công nghiệp Chiến thuật pnj
Güzel oyun ya.. Çok hoşuma gidiyo. Müzikleri filan güzel. Dinginleştirici ve sakin. Anno gibi adalar var. Zaten bi önceki oyunları olan enerji reaktörleri oynundan geliştirmişler. O biraz sıkmıştı bi yerden sonra. Bu çok daha iyi
Naozaj otravná hrateľnosť a slabá grafika!