(Android/iOS) Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief hile kodu kaynağı artırmak
Mar 5, 2022 2:05:08 GMT -5
Post by fredinofunfue on Mar 5, 2022 2:05:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu kaynağı artırmak ▞▞▞
▞▞▞ Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief 2022 version ▞▞▞
HO sahneleri - tek tek nesneleri düşük kaliteli olarak görmek zor. Oldukça kısa olduğu için para için iyi bir değer değil
Benim için değil
Yalan söyledi ve ücretsiz olduğunu söyledi! Dolandırıcı olan insanları kandırmayın. Oyununuzu ücretsiz oyunlarla birlikte koydunuz ama yaklaşık 5 dakika sonra devam etmek için 6,99'a ihtiyacı olduğunu söylüyor! Yok canım!! Bunu en baştan söyle! Dolandırıcılık, 5 dakika sonra 6.99 ve muhtemelen daha fazlasına sahip olmadıkça yükleme yapmayın! Yine de Korkunç Oyun!!
Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief Авантуристичке dva
Çok dedektif tipi
Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief Macəra uru
Müthiş aferin hikaye çizgisini seviyorum, sizi takdir ediyoruz ve yaptığınız tüm oyunlar teşekkürler
Permainan memasak restoran Santai gyf
Oyunu ilk defa sevdim, tekrar oynamaya başladım ve ilkine çok benziyordu. Herhangi bir fark görmek için devam etmek bile istemedim.1\2 ve saat gibi oynadım. Neden tekrar satın alayım. Oyunlarını seviyorum. Neden sadece bir devam filmi yapmıyorsun?
Bir oyun oynamayı seviyorum, eğer oynamak için para ödemeyi sevmiyorsam, insanları oyundan zevk almaya çalışırken biraz kaba görünüyorsun
Bu oyunda hepsi var. Öyleyse sev. Grafikler harika.Bedava
Oyun vazo bulmacasına takıldı. Kaldırmayı ve yeniden yüklemeyi denedim ve başlangıçta yeniden başladı. Şimdi ya oyunun yarısını geri almam gerekiyor ya da ödediğim 6,99 doları kaybettim.
Donuk grafik, harita işe yaramaz ve delik görünümlü
Grafikler kötü, hikaye kötü, Artifex Mundi çok hayal kırıklığına uğradı. ...satın almayacak
Tamam, ama sadece bir sürü HO oyunu ve başka bir şey değil belki diğer oyunlarla şımartıldım, ama bunların hepsi biraz aynıydı
Eskimiş
Pekala çocuklar, yeni Play Pass'larına sahip geliştiriciler mi yoksa Google mı, bilmiyorum, devam ettim ve bir şans verdim...... Kafamdaki o küçük ses beni kendi aptallığıma karşı uyarmasına rağmen. (2$ doğru, kimin umurunda?) Ama denediğim ilk oyun şuydu; ve gerçekten sevdiğim bir Mundi oyununu yeni bitirmiş olmak gerçekten onu dört gözle bekliyordum! Tabii 5 dakika sonra oyun durdu; $ yukarı olmalı! Ve yaptım! 2x şimdi. Buna değer olsan iyi olur. Deli gibi....şimdiye kadar 1 🌟 bile değil.
Çok iyi, harika bir hikayeyle başladı, sonra aceleye getirilmiş gibi geldi ve ben farkına varmadan oyun bitti. Bulmacalar kolaydır. Bu tür oyunlardan hoşlanırım ama daha karmaşık olanları severim. Yaptığın oyunların tadını çıkar.. Bu, benim alıştığımın gerisinde kalmış gibi görünüyor.
denemeden iyiydi
İyi oyun, güzel hikaye ilginizi çeker, denemenizi tavsiye ederiz.
Hamunaptra
Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief Macera Oyunları swi
Maliyetler çok fazla
AM standartlarına uygun değil. Çok genç nüfus için yapılmış gibi görünüyor. 5$'a değmez. Koleksiyon yok, grenli sanat eseri ve $$ için çok kısa. AM'nin BF'ye satıldığını söylemekten nefret ediyorum çünkü artık onlar da tembelleşiyor.
peri masalı gizemleri
voliojho
Harika bulmacalar ve eşyalar
Gerçekten kısa bir oyun ama güzel bir oyun
artifex mundi oyunlarını severim ama bu çok kötüydü. Çok fazla HO oyunu ve hepsini iki kez yaptınız. Mini oyunlar hayal gücünden yoksun ve tekrarlayıcıydı, örneğin karo yapbozları, renkli mermerleri eşleştirin! Hikaye zayıftı ve dürüst olmak gerekirse, tembelce bir araya getirilmiş bir oyun gibi geldi. Artı (15 dakika süren) bonus oyunuyla bile kısaydı ve HO olmayan 2 bulmacası vardı. @ indirimli olması çok hayal kırıklığı ve sevindim. Oyunlarınız eskiden harikaydı - ne olduğundan emin değilim!
Hint nesnelerinin çoğunu bulmak için Hint'i kullandım. Bu oyun aksi halde oldukça iyi.
Şimdiye kadar iyi bir oyun gibi görünüyor, diğerleri çok kısa olduğunu söyledi, göreceğiz, oyunun ne kadar uzun olduğuna bağlı olarak daha fazla yorumla geri dönebiliriz!
fiyatına göre biraz kolay
Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief Piedzīvojumu spēles yzgu
Güzel grafikler ve ipuçları.
Sevdim, en çok sevdiğim kısım karakterlerle olan etkileşimden dolayı başlangıç oldu 😘ama sevmediğim kısım, devam etmek için para vermeniz gerektiğiydi çünkü özellikle ben ödeyecektim ama kırıldım çünkü ben bir çocuğum 😩
Sıkıcı, gizli nesne mini oyunlarına çok fazla güveniyor.
Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief Cabaran tqe
Güzel hikaye ve heyecan.....
Sadece birkaç dakika ücretsiz oynamanıza izin verin, ardından devam etmek için para talep ediyor. Hüsrana uğramış
Dilek bu kadar çabuk bitmemişti